Ons team

HLMO is een initiatief van ervaren ondernemers met verschillende kwaliteiten, die elkaar aanvullen. Wij beschikken daarnaast over een uitgebreid netwerk waaruit we kunnen putten. Zo vormen wij een team dat tegen elke situatie is opgewassen.

Henri Lantsheer

Henri heeft zijn sporen verdiend in het managen en herstructureren van diverse middelgrote ondernemingen. Hij heeft uitgebreide ervaring in overnames en financieringen van ondernemingen. Henri leidde een eigen bureau in (interim) management voor middelgrote beleggingsfondsen in scheepvaart en vastgoed. Naast de dagelijkse leiding kwamen hier vaak ingrijpende reorganisaties en herfinancieringen bij kijken. Tussen 2005 tot 2019 is Henri lid van de raad van bestuur van Vodafone International geweest. Als investeerder is Henri berokken bij ondernemingen in technische productie en services.

Michael Okrouhlik

Michael heeft een uitgebreide staat van dienst in corporates en de financiële wereld. Hij nam TEMAC – producent van industriële en automotive afdichtingen – vanuit Econosto over en leidde het bedrijf met ruim 300 medewerkers via een turnaround naar verdere professionalisering en internationale groei. Michael was als partner bij Holland Capital betrokken bij talloze technologie-bedrijven in Europa en daarbuiten. Zijn roots liggen in klinische en speciale voedingen bij Koninklijke Numico (Nutricia). Hij bekleedde daar diverse management- en directiefuncties gericht op internationale business ontwikkeling, productie en marketing.