Deelnemingen

Thal

2023 – heden

Thal Technologies is een toonaangevende ontwerper en fabrikant van LED verlichtings-modules voor industriële toepassingen en thermisch interface en elektrisch isolerende hoogwaardige materiaaloplossingen (TIM). High-end LED-verlichting zorgt voor substantiële energiebesparingen en nieuwe functionaliteiten met toegevoegde waarde in sectoren als tuinbouw, mensgerichte verlichting, connected/smart lighting en betrouwbare toepassingen op moeilijk bereikbare plaatsen zoals op windturbines. De TIM-oplossingen versterken de groeiende inzet van hoogwaardige chips, vermogenselektronica of energieoplossingen in wereldwijde industrieën.

Deelneming in Thal
Red-Point

2013 – 2021

Overname en opvolging van de oprichter van een succesvol familiebedrijf. Red Point ontwerpt en produceert speciale afsluiters voor de chemie, olie & gas en andere industrieën. Het bedrijf realiseerde een substantiële groei op internationale markten en strategische uitbreiding naar nieuwe product-marktcombinaties, zoals LNG of kunstmestproductietoepassingen, met als doe lagere afhankelijkheid van olie en gas industrie.

“De door mij ervaren combinatie van ondernemerschap en kennis van financiële structurering was voor de nieuwe fase van de onderneming erg belangrijk. En naast de professionaliteit hebben wij samen ook veel plezier gehad – dat is voor een goede relatie, bij altijd hard werken ook niet onbelangrijk.”

– Frank van Os, CEO/aandeelhouder

temac

2006 – 2012

Een buy-in van een fabrikant van industriële en automotive afdichtingen van het destijds AEX-genoteerde Koninklijke Econosto. Een uitgebreide herstructurering, na verschillende markt- en technologieverschuivingen, gevolgd door nieuwe productontwikkelingen en innovaties, internationale expansie en interne procesprofessionalisering. TEMAC werd in 2012 verkocht aan een internationale strategische koper.

GuideID-logo

2004 – heden

Participatie en groeifinanciering van een innovatief, internationaal snelgroeiend technologiebedrijf. GuideID ontwikkelt en levert software en hardware en creëert ’s werelds slimste audiogids voor toonaangevende musea en andere evenementen wereldwijd. Advisering in cruciale ontwikkelingsfasen heeft bijgedragen aan een succesvolle keerpunt naar een SaaS/PaaS-model en internationale expansie met een langetermijngroei van 20-30% per jaar.

logo-hotelchamp

2016 – heden

Hotelchamp ontwikkelt en levert intelligent marketing- en verkoopplatform (Saas) voor het stimuleren van directe inkomsten en het verbeteren van gastrelaties van de wereldwijde hotelindustrie op hetzelfde niveau van geavanceerde conversie- en overtuigingstechnologie die momenteel alleen door de marktleiders wordt gebruikt. Bijgevolg wordt de winstgevendheid van de hotels verhoogd door het vermijden van steeds hogere commissies betaald aan de dominerende OTA’s (Online Travel Agencies).